Mad og café på Lindevænget

Læs om caféen på Lindevænget, som er åben for alle pensionister i lokalområdet, og dine muligheder for forplejning som beboer på Lindevænget.

Alle pensionister fra lokalområdet er velkomne til at spise og deltage i hyggeligt samvær i caféen på Lindevænget.

Caféen tilbyder god og traditionel mad. Hver dag serveres der en lun ret eller middagsret mellem kl. 11.30 og 13.00. Derudover kan du bl.a. købe smørrebrød, sandwichs og forskellige slags boller med pålæg.

Det er ikke nødvendigt at forudbestille maden. Du møder blot op og vælger, hvad du har lyst til.

Du kan hente menuplaner, som gælder for en måned ad gangen, i caféen.

Du kan bestille specialkost og diætmad i caféen. Vi har en ernæringsspecialist i caféen, som kan give dig gode råd om kost og ernæring.

Som bebooer på Lindevænget kan du lave en aftale med caféen om forplejning i forbindelse med arrangementer, hvor du får gæster. Du skal kontakte caféen mindst 14 dage før arrangementet.

Du kan kontakte caféen på tlf. 8915 8078.

Forplejning til beboere

Du kan købe fuld forplejning. I fuld forplejning indgår hovedmåltider og mellemmåltider inkl. drikkevarer, dog uden kapsel- og propvarer.

Prisen for fuld forplejning er 3.445 kr. om måneden. Beløbet trækkes via din pension. Hvis du er væk ved mere end tre på hinanden følgende måltider, får du refunderet det beløb, som døgnprisen udgør.

Du kan få specialkost og diætmad, hvis du f.eks. er småtspisende, døjer med undervægt/overvægt, ønsker livsstilsændringer, har diabetes eller har allergi.

Du bestemmer selv, om du vil spise i din bolig eller i fællesrummet sammen med andre beboere. Du kan også veksle mellem at spise for dig selv og sammen med andre, hvis du har lyst til det.

Du kan også vælge selv at lave mad, købe mad i caféen eller få leveret mad fra Madservice Kronjylland.

Hvis du skal have leveret mad fra Madservice Kronjylland, skal du dog først visiteres til dette. Kontakt Visitationsenheden på tlf. 8915 2550 for at blive visiteret til madservice.